Over SuperDiensten

Wie zijn wij?

“We all come from humble beginnings 

and zero skills whatsoever.”


Over Superdiensten


Superdiensten is een webdesign studio uit Eindhoven, met meer dan 6 jaar ervaring in het beheren en optimaliseren van websites.

Als je niet weet waar je moet beginnen of wat het beste voor je is, dan helpen wij je graag verder! Zo kunnen we bijvoorbeeld gratis onderhoud uitvoeren die nodig zijn om je site stabiel en snel te houden.


Onze sites maken wij in WordPress, het meest gebruiksvriendelijke platform op dit moment. De server waarop de website gehost gaat worden is razendsnel wat ook een voordeel is voor de posities in de zoekmachines.

Onze diensten


Goedkope Website laten maken

Bij SuperDiensten kan je terecht voor een website of webshop. Onze projecten leveren wij altijd met een basis SEO en draait op een razendsnelle server. Daarnaast bieden we ook een website aan voor 50 euro maandelijks!

Zoekmachine optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat je site vindbaar word in de zoekmachines. Je site kan mooi zijn maar dat betekent niet dat die hoog scoort!

WordPress Onderhoud

Maandelijks zullen wij zorgen dat de site vloeiend en snel blijft draaien. Naast het maandelijkse pakket bieden wij ook aan om uw site te hosten op onze server.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem een kijkje op onze gemaakte sites en sites die wij in beheer hebben!

Klik op een van de logo’s om ons werk te bekijken.

Logo rijschool 076-breda

Info

SuperDiensten.nl

Boschdijk 1057

5626AE Eindhoven

KVK: 83326111

info@superdiensten.nl

040-2405179