Over SuperDiensten

Hoe is SuperDiensten begonnen?

SuperDiensten is +- 5 jaar geleden met het bouwen van websites in Dreamweaver, dit programma kan je nu vergelijken met Webflow waarbij alles in de cloud geregeld is en vanuit Dreamweaver was alles geregeld via FTP en het uploaden van bestanden. Nadat we meer opties gingen ontdekken zoals WordPress en Shopify, zijn we onszelf meer gaan ontwikkelen en andere platformen en systemen te ontdekken.

Omdat wij ons wilden uitbreiden hebben we onze focus gelegd op WordPress, dit CMS systeem werkt voor ons het fijnste vanuit de vertrouwde pagebuilder Brizy. Deze pagebuilder werkt voor ons vloeiend en laat sites er net iets origineler en unieker uitzien.

Naast het bouwen van websites bieden we natuurlijk ook SEO aan, het belangrijkste van een website. Onze focus ligt nu vooral van het lokaal laten groeien van bedrijven, dit is belangrijk zodat wanneer je lokaal bekend bent zullen klanten makkelijker naar uw bedrijf of locatie komen. Dit kan door de positie in Google zijn maar natuurlijk ook vanuit de reviews.

Samen zullen we tot een supersite komen!

SuperDiensten maakt de perfecte site voor uw bedrijf

Door de jaren heen, hebben wij veel geleerd over het bouwen van websites. Hierdoor kunnen wij onze specialiteiten gebruiken door de site geoptimaliseerd af te leveren.

Zoekmachine optimalisatie

De site leveren we klaar voor de zoekmachines, maandelijks rekenen we wel een bedrag zodat we ervoor kunnen zorgen dat de site gevonden word.

Snelle site

Wij maken gebruik van een CDN(Content Delivery Network) deze is voornamelijk bedoeld om plaatjes en andere statische bestanden (CSS opmaak bestanden, plaatjes, PDF bijlagen etc) snel bij je bezoeker te krijgen.

Design

SuperDiensten is altijd up-to-date met de laatste trends op het gebied van Design. Wij maken uw site in onze stijl naar uw wens.

Copywriting

De teksten van SuperDiensten zullen altijd top zijn. Wij beschikken over een professioneel team die geoptimaliseerde teksten schrijven.