Firenze the Label

Werkzaamheden en Over de klant

Voor onze eigen merk Firenze the Label hebben we alles van start gedaan. De site was eerst zoals u op de voorpagina kunt zien, door een externe partij gemaakt waar wij verre van tevreden mee waren. Na het besluit dat we het zelf moesten opbouwen hebben we de volledige store omgegooid en gefocust op onze klanten. Door dit te doen kan onze klant nu makkelijk afrekenen en onze producten makkelijk bekijken, naast het afrekenen hebben we de volledige tekst opnieuw getypt en onze eigen Copywriter erop gezet. Ook is de site gekoppeld aan elk social media kanaal en gaan we zelf de marketing doen. Al onze designs zijn zelf getekend en bewerkt, de designs zijn allemaal uniek.

Firenze is een merk voor vrijetijds kleding dat zich richt op het bieden van unieke ontwerpen voor alle leeftijden.We streven ernaar om de beste kledingontwerpen tegen betaalbare prijzen samen te stellen.
Onze belangrijkste prioriteit bij Firenze zijn onze klanten en comfortabele kleding die je overal kunt dragen, niet de exclusiviteit van het product.
Mode hoeft geen gat in je zak te branden. We behouden een voorsprong met concurrerende, betaalbare prijzen en bieden toch de best mogelijke producten en unieke ontwerpen.
Onze kleding is ontworpen met de laatste modetrends in gedachten, terwijl we tegelijkertijd gaan waar niemand ooit is geweest, voortdurend de creatieve grenzen verleggen en altijd streven naar de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
Neem een kijkje!

Kleuren en Lettertype

#1C1C1C

Typography

Lato

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Samen zullen we tot een supersite komen!