SEO


Wat is SEO?

SEO oftewel Search Engine Optimization(zoekmachine optimalisatie) dit is in alles wat je doen om ervoor te zorgen dat je website zo hoog mogelijk word getoond wordt in de organische zoekresultaten. Wij hebben het voornamelijk over Google in Nederland, naast Google hebben we ook zoekmachines zoals Bing en DuckDuckGo.

Waarom is SEO zo belangrijk?


SEO is een van de belangrijkste onderdelen van een website, zodra dit in orde is zal het organisch leads en bezoekers genereren. Voor een klant van ons hebben we gezorgt dat ze altijd vindbaar is wanneer ze wenkbrauwen of browbar opzoeken.

SEO begint bij ‘keywords’


Google is voornamelijk gericht op de ‘keywords’, oftewel in het Nederlands: zoekwoorden. Wanneer wij een plan opstellen voor onze klant of als wij aan het werk gaan voor de klant, maken wij een zoekwoorden-analyse. Deze stellen we op nadat een onderzoek hebben gedaan welke zoekwoorden nu passen bij de site of niche. Vanuit daar schrijven we webteksten rond het onderwerp en zorgen we ervoor dat de zoekwoorden in de teksten voorkomen.

Is snelheid belangrijk voor de zoekmachines


De snelheid van uw site heeft een dramatische invloed op de SEO (zoekmachineoptimalisatie) en het bouncepercentage van uw site. Bouncepercentages worden berekend als het aantal sessies van één pagina met een duur van nul seconden gedeeld door het totale aantal paginasessies op uw website.


Waarom kiezen voor SuperDiensten?


Bij ons kunt u maandelijks betalen voor een best belangrijk onderdeel voor uw website. Veel bedrijven kiezen ervoor om meer te investeren in zoekmachine optimalisatie dan in advertenties. Advertenties kosten vaak ook meer met minder resultaat, vanuit SEO haal je alleen maar klanten binnen die ook echt dat onderwerp opzoeken. Hieronder kunt u de vaste prijzen voor ons standaard pakket zien die voor kleinere bedrijven belangrijk is. Hierin regelen we de structuur en zorgen we ervoor dat u gevonden word op een aantal zoekwoorden. Wanneer wij zien dat uw site te sloom is of niet snel genoeg, kunnen we ook aanbieden uw site te hosten op onze server.


Maandelijks

75€

Jaarlijks

900€

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem een kijkje op onze gemaakte sites en sites die wij in beheer hebben!

Klik op een van de logo’s om ons werk te bekijken.

Logo rijschool 076-breda

Info

SuperDiensten.nl

Boschdijk 1057

5626AE Eindhoven

KVK: 83326111

info@superdiensten.nl

040-2405179